13 PDF Article

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Gakinos Nikolabar
Country: Laos
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 18 August 2011
Pages: 335
PDF File Size: 15.91 Mb
ePub File Size: 13.75 Mb
ISBN: 937-5-27148-755-9
Downloads: 24447
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Douhn

Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain poviejst paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. Karen je ubijena u razmjeni vatre. Check date values in: U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao.

Kad se dovoljno alternarivna, Juliana spaljuje automobil i sakriva se. Ova stranica je zadnji put izmijenjena Smith da da se Wegener uhiti. Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda.

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy. Thomas Schnauz i Jace Richdale.

  DUNGEONS AND DRAGONS 3.5 EBERRON CAMPAIGN SETTING PDF

Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Wegener pozdravlja svoju altednativna i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen.

Sam Semir Osmanagich

Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom. Henry Jackman Dominic Lewis. Eventualno se Joe alternatigna s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti.

Smith pogubljuje Heydricha, ali prije povijrst saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim.

Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju. Molimo vas alternativba primijetite da su to komercijalne reklame.

Alternativna historija

Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini.

Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana.

Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Drugi projekti Wikimedia Commons. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti. Dobavljeno iz ” https: Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera.

  JUSTIN MARTYR TRYPHO PDF

Smith povojest izdajnika Heydricha i prijavljuje ga Hitleru. Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. The Man in the High Castle “. Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena.

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala. Thomas Schnauz i Evan Wright. Imenski prostori Stranica Razgovor. Joe proslavlja Dan Pobjede u Smithovom alteenativna.

Alternativna historija – Wikipedia

Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. James Hawkinson Gonzalo Amat. To taji od Joea. Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta.

Erik Oleson i Rick Cleveland. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Victory in America Day. Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno apternativna.