13 PDF Article

Principalele activităţi ale managementului resurselor umane Strategii şi politici în domeniul managementului resurselor umane au o componenţă intelectuală, care poate şi trebuie învăţată dintr-o carte înainte de meditare. Comandă orice carte din categoria HR / Managmentul resurselor umane în orice limbă cu livrare Cărți HR / Management al personalului și resurselor umane. carti la cautarea dupa Pitariu Horia – Managementul resurselor umane Ed All Bucuresti – categoria Carte straina. Pagina 1 din 9.

Author: Kajicage Tygogul
Country: Albania
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 3 December 2004
Pages: 305
PDF File Size: 20.20 Mb
ePub File Size: 9.14 Mb
ISBN: 667-1-43850-132-5
Downloads: 33905
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nagul

Cărți din categoria HR / Managmentul resurselor umane | Books Express

Beneficiarii acestei lucrari sunt cei care urmeaza cursuri organizate sau studiaza pe cont propriu pentru a obtine certificate de calificare in managementul personalului, management general si administrarea afacerilor. Cartea adopta o perspectiva larga asupra managementului personalului, acoperind atat probleme de strategie a personalului, cat si chestiuni de ordin operational.

Chestiunile de teorie si practica sunt abordate pe rand, pornind Chestiunile de teorie si practica sunt abordate pe rand, pornindu-se de la premisa ca ele se influenteaza reciproc. Cartea cuprinde si opt studii de caz care au la baza date reale, destinate sa ilustreze modul in care se pot aplica in situatii particulare teoriile—cheie si experienta practica deja acumulata. Oferte Recomandari Managemmentul citit cartea?

  JOHN C CALHOUN DISQUISITION ON GOVERNMENT PDF

Cărți HR / Management al personalului și resurselor umane

Va rugam completati campurile goale marcate cu chenar rosu. Adresa de livrare 3. Date de identificare – folosite in procesul de facturare-livrare Nu vor fi facute publice sub nicio forma 1. Selectati persoana aplicabila cazului dvs. Adresa de livrare Informatiile vor fi folosite doar pentru livrarea coletului 2. Cod Postal Codul postal al localitatii 1.

Procesare comanda Va rugam asteptati! Ne cerem scuze Comanda dvs. Aceasta este considerata ferma furnizorul urmand managekentul incepe procedurile de livrare. In cazul exceptional in care doriti anularea comenzii va rugam sa ne contactati sau sa contactati direct furnizorul!

Va multumim si va dorim in continuare o navigare placuta printre cartile noastre! Ne pare rau insa comanda dvs. StiintificeStiintificeStiintifice. Valentin TanaseDiana Campeanu.

Acordarea tichetelor cadou, de masa si de cresa in 47 studii de caz CD Pret de la: Afaceri agricole cu plante CD Managgementul de la: StiintificeStiintificeStiintificeStiintificeStiintifice. StiintificeStiintificeStiintificeStiintifice.

Afaceri la Cheie – Atelier pentru mic mobilier Pret de la: Marian VelceaGheorghe Stelian Buzdrug. Afaceri la Cheie – Crescatorie de manqgementul pentru oua si carne Pret de la: Afaceri la Cheie – Cresterea chinchillelor pentru blana Pret de la: Scrie recenzia sau spune-ne opiniile tale despre ‘Managementul Personalului’.

  AUSTRO-HUNGARIAN BATTLESHIPS 1914-18 PDF

Cu ce ai ramas citind aceasta carte? Carti electronice – eBooks.

Scribd Docstoc SlideShare Issuu. Cartea pe care o cauti.

Editura Adantis a aparut in lumea editoriala romaneasca din dorinta de a aduce iubitorilor de carte titluri noi si captivante care sa-i ajute sa-si descopere adevarata personalitate, cea de dincolo de barierele impuse de societatea actuala, si sa traiasca in armonie, intr-o lume mai buna.

Cancerul mamar Pret de la: ManuscriseManuscriseManuscrise. Dieta si hrana Pret de la: ManuscriseCargiManuscriseManuscrise. Sarcina si ingrijirea bebelusului Pret de la: Ajutati-i pe cei dragi sa-si invinga dependenta resursleor alcool Pret de la: